מגמות ומסלולים

בבית ספר אורנים יש מקום לכל אחד. כל תלמיד יכול למצוא את מקומו במקצוע שהוא אוהב ולהשקיע בלימודים ברצון במגמה המתאימה לו.
בדף זה פרטנו עבורכם על כל מגמות בית הספר. אם יש לכם שאלות אתם מוזמנים ליצור איתנו קשר.

מגמות בית ספר

טכנולוגיה

• הנדסת אלקט' ומחשבים

• הנדסת חשמל, בקרה ואנרגיה

התמחות משולבת ב"חומרה" ו"תוכנה", שליטה מלאה בפעולות הקמת תשתית אנרגיה בתעשייה, מבנים צבוריים ומבני מגורים, עיסוק בנושאי הפקת אנרגיה בקרה ומחשבים. מקצוע זה נחשב כמוביל המהפכה המדעית-טכנולוגית בעולם המודרני, מקצוע המועדף בחיל האוויר, עם אפשרויות קידום מגוונות, מקצוע המדורג בראש המקצועות היוקרתיים בתעשייה העילית, מספק עיניין ואתגרים במשך כל תקופת הקריירה.

• הנדסת חשמל רכב هندسة كهرباء السيارات

تقدم مدرسة عمال تخصصا فريدا من نوعه وهو هندسة كهرباء السيارات بحيث بامكان الطالب ان يحقق لقب البجروت ثم لقب مهندس تطبيقي في كلية عمال عطروت בית ספר עמף מציע התמחות ייחודית של הנדסת חשמל רכב , כך שהתלמיד יוכל להשיג את התואר בגרות ולאחר מכן את תואר מהנדס היישומים במכללת עמל עטרות

מדעים

• הנדסת אלקט' ומחשבים